Помещението прелива от боклуци, носи се неприятна миризма, а гледката е

...
Помещението прелива от боклуци, носи се неприятна миризма, а гледката е
Коментари Харесай

Изоставена кръчма на метри от морето в жк. Лазур се превърна бунище

Помещението прелива от отпадъци, носи се неприятна миризма, а гледката е покъртителна, алармира читателка на Флагман.бг

Забравена от Бога механа на метри от морето, в най-предпочитания жилищен комплекс на Бургас, се трансформира в сметище. За това алармира читателка на Флагман.бг, която живее в региона на Краставицата, където се намира изоставеното заведение. Жителите на жк. " Лазур " се оплакват от нетърпима воня на урина и отпадъци.

М. Абаджиева ни изпрати фрагменти на безстопанственото заведение. Твърди, че квартална механа е в този си вид от най-малко 5 години. 

" Помещението прелива от отпадъци, носи се неприятна миризма, а гледката е покъртителна, алармира читателка на Флагман.бг. Това е бунище и разплодник на миризми и болести. Всеки ден около " това " минават стотици пешеходци, в това число и деца, пътьом към няколкото детски градини наоколо, на път е и към плажа! Преди време влизаха и клошари, когато кръчмата още не преливаше от всевъзможни боклуци. Едва ли институциите не са го видели ", написа в сигнала си до Флагман.бг бургазлийката и прибавя, че е крайно време е да се вземат ограничения, с цел да не се постанова след това отново да се " търсят отговорни ".

Пишете ни на  или "

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР